Подозреваемых в убийстве хирурга в Киеве взяли под стражу

Подозреваемых в убийстве Сотника арестовали на два месяца
Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці без можливості внесення застави Махаматіякубу Маматкодировау та Ермеку Кудайназарову — підозрюваним у вбивстві пластичного хірурга Андрія Сотника в Києві.

Про це передає кореспондентка hromadske із зали суду, пишет КиевПравда.

Суд у повному обсязі задовольнив клопотання сторони обвинувачення. Прокурор Богдан Бейко наголосив на ризиках втечі підозрюваних, тиску на свідків, інших фігурантів справи, знищення речових доказів. Також прокурор зазначив, що підозрювані намагалися переховуватися.

За даними слідства, Махаматіякуб Маматкодировау підозрюють у вбивстві Андрія Сотника. Він є громадянином Киргизстану, також в нього було виявлено паспорт громадянина Росії на інше ім’я.

Читайте также: В Киеве 4-летний ребенок вдохнул игрушку "слайм" и попал в реанимацию с ожогами легких: детали

68114 dd15 mm02 yy2020 2020 февраль лютий зима убийство Киев подозреваемый подозрения хирурги хирурги хірург херург стража 68114 dd15 mm02 yy2020 2020 atdhfkm k.nbq pbvf e,bqcndj Rbtd gjljphtdftvыq gjljphtybz [bhehub [bhehub [shehu [thehu cnhf;f 68114 dd15 mm02 yy2020 2020 февраль лютий зиьа убийство Киев подозреваеьый подозрения хирурги хирурги хырург херург стража